Wypróbowana technika dzielenia i zaokrąglania ciast
Przeznaczenie:
Nowoczesne dzielarko-zaokrąglarki przeznaczone są do dzielenia ciasta na porcje
lub do dzielenia i zaokrąglania ciasta na bułki lub pączki.
Podstawowe cechy dzielarko-zaokrąglarek półautomatycznych:
* idealne przygotowanie 30 porcji ciasta (podzielenie i zaokrąglenie)
* zespół dzielący wykonany całkowicie ze stali nierdzewnej kwasoodpornej
- co znacznie przedłuża żywotność urządzenia
* tacki wykonane z wysokoudarowego tworzywa sztucznego - z rękojeściami okuwanymi blachą nierdzewną
* łatwe czyszczenie maszyny (proste otwieranie głowicy daje dostęp do płyty dociskowej i noży)
* trwała i solidna całkowicie stalowa konstrukcja maszyny
* koła jezdne umożliwiają przemieszczanie maszyny
* stopki zapewniają stabilność i dokładne wypoziomowanie urządzenia
* trwałość i niezawodność maszyny zapewniają zastosowane wysokiej jakości materiały i solidne wykonanie
* standardowo wyposażone w komplet 3 tac
Ilość porcji: 30 szt. / 30 szt.
Waga 1 porcji: 25g - 75g / 60g - 120g
Max. waga kęsa: 2250 g / 3600 g
Cykl działania: 8 do 10s / 8 do 10s
Wydajność: 4000 szt/h / 4000 szt/h
Zasilanie: 380 V / 380 V
Moc silnika: 1,5 kW
Długość: 650mm / 700mm
Szerokość: 500mm / 600mm
Wysokość: 1350mm / 1400mm
Ciężar: 250kg / 280kg